Τεχνική υποστήριξη εταιρικών πελατών

Οι ανάγκες σας είναι σημαντικές

Καμία επιχείρηση δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει χωρίς την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και/ή κάποιου τύπου δικτύου, είτε αυτό είναι τοπικό δίκτυο, είτε το παγκόσμιο Internet. Τα προβλήματα των υπολογιστών, ειδικά σε περιβάλλον γραφείου είναι πολλά και πολλές φορές μπορούν να προκαλέσουν και σοβαρά νομικά, οικονομικά και επιχειρησιακά προβλήματα. 

Στην σύγχρονη επιχείρηση, η περίοδος κατά την οποία ο εξοπλισμός πληροφορικής υπολειτουργεί ή δεν λειτουργεί όπως πρέπει, είναι μια περίοδος που μπορεί να σημάνει από σοβαρή δυσχέρεια στις διαδικασίες παραγωγής ή παροχής υπηρεσιών έως και πλήρη παύση των εργασιών της επιχείρησης.

Η λύση είναι η πρόληψη αλλά και η συνεργασία με έναν αξιόπιστο συνεργάτη που έχει και την τεχνογνωσία, την υποδομή και το εργατικό δυναμικό για να καλύψει τις ανάγκες τις επιχείρησής σας.



CONTACT US

Ιοί και κακόβουλες επιθέσεις

Μολύνσεις από ιούς και κακόβουλα προγράμματα σε έναν οικιακό υπολογιστή, είναι συνήθως απλά ενοχλητικά. Σε ένα περιβάλλον εργασίας μπορούν να σημαίνουν:

  • μείωση παραγωγικότητας
  • απώλεια εργατοωρών
  • μείωση αποτελεσματικότητας
  • οικονομικες απώλειες
  • πρόστιμα από τις αρμόδιες αρχές
  • απώλεια δεδομένων

Για να μπορέσετε να έχετε την μεγαλύτερη ασφάλεια για τα δεδομένα αλλά και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, είναι απαραίτητη η υποστήριξη από έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα φροντίζει για την συνεχή εποπτεία των συστημάτων σας και την άμεση επέμβαση σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ασφαλείας.



CONTACT US



Αντιμετώπιση και πρόληψη

Η άμεση επέμβαση και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων στον χώρο δουλειάς είναι τεράστιας σημασίας.  Ίσως όμως, ακόμα πιο σημαντική να είναι η πρόληψη και ο σχεδιασμός των διαφόρων πρωτοκόλλων και δικλείδων ασφαλείας, που θα μπορούσαν να προστατέψουν εσας, τον εξοπλισμό και ειδικότερα τα δεδομένα σας από κακόβουλες επιθέσεις και καταστροφές, που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε κάθε τομέα που μπορεί να χρειαστεί η επιχείρησή σας με γνώμονα πάντα την αμεσότητα, την ποιότητα, την συνέπεια και την εξειδίκευση.

.



CONTACT US

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας όμως δεν σταματάνε στον τομέα της αποκατάστασης και της επισκευής. Η εξειδίκευση μας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και η μακρόχρονη απασχόληση μας στον τομέα της πληροφορικής μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουμε με την τεχνολογική υποδομή της επιχείρησής σας.



CONTACT US



Συμβόλαια υποστήριξης Cube Support

Για την πλήρη εξασφάλιση της λειτουργίας του εξοπλισμού πληροφορικής στην επιχείρησή σας, έχουμε δημιουργήσει την υπηρεσία Cube Support Business.  Το CUbe Support Business είναι ένα σύνολο εργαλείων το οποίο έχει σκοπό πρώτα από όλα την πρόληψη και δευτερευόντος την παροχή υπηρεσιών προς την επιχείρησή σας με τα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη για εσάς και την επιχείρησή σας.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα.



CONTACT US