Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος

Windows ή Linux ;



Η ανάπτυξη του ελεύθερου και ανοικτού λογισμικού, έχει πλέον προσφέρει σε όλους μας την δυνατότητα να επιλέξουμε μόνοι  μας το λειτουργικό σύστημα το οποίο θέλουμε.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, οι τεχνικοί μας μπορούν να εγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα που επιθυμείτε στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή σας, αρκεί φυσικά να μπορεί το μηχάνημα να ανταξέλθει στις απαιτήσεις του λογισμικού.

Microsoft Windows


Το λειτουργικό που έγινε συνώνυμο με το λειτουργικό σύστημα στην πλειοψηφία των χρηστών παγκόσμια. Τα Windows εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1985 με την έκδοση Windows 1.0 και από τότε έχουν κάνει τεράστια βήματα.  Από το πρώτο αμιδρά γραφικό περιβάλλον των Windows 1.0, στα Windows 3.0, 95, 98, ME, XP, Vista, 7, 8, 8.1 και την τελευαταία προσθήκη, τα Windows 10, τα Microsoft Windows έχουν εν πολλοίς σχηματίσει την ιδέα που έχει ο μέσος χρήστης για το πως πρέπει να λειτουργεί ένα λειτουργικό σύστημα και πως αλληλεπιδρά με τον χρήστη.
Τα Microsoft Windows συνήθως έρχονται προ-εγκατεστημένα με καινούρια μηχανήματα και έως και τον Ιούλιο του 2016 οι χρήστες των εκδόσεων 7, 8 και 8.1 μπορούν να αναβαθμιστούν στην έκδοση Windows 10 ΔΩΡΕΑΝ.  Φυσικά, η διαδικασία δεν είναι απολύτως ανώδυνη και καλό είναι την αναβάθμιση να την αναλάβει εξειδικευμένος τεχνικός για την αποφυγή προβλημάτων που μπορεί να συμβούν από ασυμβατότητες προγραμμάτων και προβλήματα παλαιότερων εκδόσεων που μπορεί να μεταφερθούν στο νέο λειτουργικό.
Για ακίνδυνη και σωστή αναβάθμιση επικοινωνήστε μαζί μας


Linux


Η μαγεία της πληροφορικής είναι πως είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπτύσσεται συνεχώς.  Το ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα του πόσα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχουν ομάδες ανθρώπων αφοσιωμένοι στην βελτίωση και δημιουργία νέων λύσεων με κοινό στόχο και στόχευση την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας.
Το Linux είναι ένα πλήρες λειτουρικό σύστημα και έρχεται σε πολλές «γεύσεις»-διανομές.  Είτε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον παλιό υπολογιστή μας που πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις καινούριες εκδόσεις των Windows, είτε θέλουμε την ευκολία του να έχουμε ένα λειτουργικό σύστημα με το οποίο να μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας, με μικρό, έως μηδενικό κόστος και τεράστιο αριθμό δωρεάν εφαρμογών για ότι μπορεί να βάλει ο κάθε χρήστης με τον νου του, υπάρχει μία διανομή για τον καθένα.
Οι εξειδικευμένοι και με χρόνια εμπειρίας στην χρήση του ελεύθερου λογισμικού τεχνικοί μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην σωστή επιλογή που θα καλύψει τις ανάγκες και θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία στον κόσμο χωρίς τα Windows.
Για απορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.