Τεχνική υποστήριξη για οικιακούς πελάτες

Πόσες φορές σας έχει τύχει ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής να μην ανοίγει;  Καθυστερεί, ίσως, πολύ και όταν ανοίγετε κάποια από τα προγράμματά σας, δείχνει να μην ανταποκρίνετε;  Υπάρχουν περίεργοι θόρυβοι που άρχισαν να ακούγονται ξαφνικά;

Οι τεχνικοί μας δίπλα σας

Οι τεχνικοί μας μπορούν να έρθουν στον χώρο σας και να ελέγξουν την κατάσταση του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να κάνουν πλήρη έλεγχο στο υλικό (hardware) αλλά και στο λογισμικό (software) και να σας δώσουμε μία εκτίμηση για το πιθανό κόστος επισκευής σε υλικά αλλά και εργασία. Αν το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί επί τόπου, τότε ο τεχνικός μας θα το λύσει.

Σε περίπτωση που βρίσκετε εκτός Χαλκιδικής μπορούμε να παραλάβουμε τον υπολογιστή σας μέσω courier και να σας τον αποστείλουμε επισκευασμένο στο σπίτι σας.

Μετά την επιδιόρθωση της βλάβης, θα φροντίσουμε ώστε να εγκατασταθούν όλες οι ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος, έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να λειτουργεί με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και να έχει γενικά τις καλύτερες επιδόσεις που μπορεί να έχει. Επίσης, στον υπολογιστή σας θα εγκατασταθεί το πρόγραμμα απομακρυσμένης βοήθειας για να επιτρέπει στους τεχνικούς μας να επιλύουν μικροπροβλήματα απομακρυσμένα και χωρίς να επιβαρύνεστε με το κόστος μετάβασης και εξωτερικής εργασίας.

Οι τεχνικοί μας

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι πάντα δίπλα σας με λύσεις για κάθε σας ανάγκη. Είτε με τα συμβόλαια υποστήριξης οικιακών πελατών Cube HomeSupport, είτε με ένα απλό τηλεφώνημα μπορούμε να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση για να καλύψετε κάθε ανάγκη, ανεξάρτητα με τις τεχνικές σας γνώσεις.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και η πίστη μας στις δυνατότητες της τεχνολογίας, είναι μία πρόκληση με στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.  Μπορεί αυτό που νομίζετε αδύνατο, όχι μόνο να είναι δυνατό, αλλά με τις εξειδικευμένες μας γνώσεις μπορεί να σας προτείνουμε και λύσεις που δεν περνάν από το μυαλό σας. Δοκιμάστε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες σε κάθε θέμα που έχει να κάνει με την υποδομή, αλλά επίσης και με τον τρόπο δουλειάς σας.