Συμβόλαια υποστήριξης οικιακών πελατών

Συμβόλαια Υποστήριξης Οικιακών Πελατών

Η εξάπλωση της πληροφορικής είναι τεράστια. Λέγεται πως δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ανακάλυψη που έχει κάνει ο άνθρωπος κυρίως λόγω της τεράστιας εξάπλωσης σε κάθε σημείο του κόσμου μας και επίσης λόγω της τεράστιας εξέλιξης σε αναλογικά πολύ μικρό χρονικό διάστημα.  Αν σκεφτούμε πως πριν από 15 χρόνια φάνταζε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας η ύπαρξη πάνω από ενός υπολογιστή σχεδόν σε κάθε σπίτι, και αν συνυπολογίσει κανείς και τις φορητές συσκευές (tablet και smartphone), ζούμε στην εποχή που η πληροφορική είναι πραγματικά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που έρχεται με τεράστιες δυνατότητες αλλά και σοβαρά προβλήματα, κυρίως για ανθρώπους οι οποίοι δεν ανήκουν στην γενιά που μεγάλωσε μπροστά στον υπολογιστή και με το κινητό στο χέρι.  Ιδιαίτερα, τα προβλήματα μπορεί να γίνουν πολύ σοβαρά όταν τα παιδιά είναι πιο άνετα στην χρήση του υπολογιστή από τους γονείς και είναι εκτεθειμένα στους κινδύνους του διαδικτύου.

Εδώ έρχεται το CubeSupport Home για να βοηθήσει.


 

Τι είναι το CubeSupport Home;

Το CubeSupport Home είναι ένα πλήρες και αυτοματοποιημένο σύστημα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής που είναι στοχευμένες για την εξυπηρέτηση των αναγκών του οικιακού χρήστη.  Στο CubeSupport Home συμπεριλαμβάνονται:

  • Αυτοματοποιημένη συντήρηση λειτουργικού συστήματος
  • Λογισμικό προστασίας από ιούς
  • Απεριόριστη απομακρυσμένη τεχνική βοήθεια
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα σχετικά με την πληροφορική και την χρήση του υπολογιστή